Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaalihevonen

/ Etusivu / Emrys / Päiväkirja | Show Pony Circu

Nimi: Anarchy
Lähetetty: 18.08.2018
23:05
Otsikko: Päiväkirja | Show Pony Circuit menestystä
Tämä oripoika tekee minut ylpeäksi. Se sai kunnian olla yksi ensimmäisistä Shpw Pony Circuitin puolella kisaavista poneistani ja mitä se tekee? Nappaa noviisi tittelin jo parin ensimmäisen kisansa jälkeen!
Titteli naksahti profiiliin 16.8.2018. Virallisesti ensimmäiset kisat järjestettiin 17.8, ainakin mikäli orin SPC profiilia on uskominen, mutta tämän voidaan katsoa johtuvan tulosten tarkistuksesta ja lähetyksestä.

Ei mennyt kauaa, kun ori täräytti uudelleen. Crafnant Bundle Showssa tuli menestystä roppakaupalla. Ei riittänyt se, että ori oli luokkansa paras, Class Champion, vaan se koppasi koko kisan voiton olemalla Show Supreme Champion! Tästä menestyksestä tilille tipahti 150 pistettä, ja ori on nyt virallisesti vain 140 pisteen päässä seuraavasta tittelistä.
Pian meillä on siis tallissa Quality Riding Pony!

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

 

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2019 Anarchie - suntuubi.com